välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man upptäcker lögner med ögonrörelser

Postad av : Annika Hultén

Massor av människor hävdar att de vet när de lögner. Även om det finns metoder för att identifiera om en person ljuger eller inte, de är inte helt tillförlitliga. Även lögn-detektorn tester har inte visat sig vara ofelbar. Men du kan träna dig själv att leta efter icke-verbala signaler i någons kroppsspråk, ansiktsuttryck och mönster tal att få en uppfattning om han eller hon ljuger för dig
1.
Ställa frågor till en försöksperson. Först frågar något som personen sannolikt kommer att svara ärligt. Välj sedan en fråga som du tar din testperson kommer att ligga eller undvikande. Du kan be en vän att vara din försöksperson, men dina resultat blir mer tillförlitliga om testpersonen inte befinner sig i på experimentet.
2.
Observera typiska beteende. Obs motivets status quo i fråga om kroppsspråk, ögonrörelser, röst konsistens och volym. Det bästa sättet att ta reda på när någon ljuger är att först observera honom när han talar sanning.
3.
Kontrollera undanglidande gester. Är ditt ämne fidgeting? Är hon tittar dig i ögonen? Har hon le? Är hon avslappnad på sin plats? Vissa personer är mer aktiva än andra, så en rastlös eller överaktiv ansikte inte automatiskt betyder bedrägeri. Jämför oregelbundna beteende mot uppförande av personens status quo.
4.
Utvärdera direkthet ditt ämne svar. När du ställer en fråga, kolla att se om han ger dig ett direkt svar, eller inte gör vissa ansträngningar för att vilseleda dig eller byta ämne helt och hållet. En lögnare är angelägna om att komma bort från all slags undersökning som gör honom obekväm
5
Leta efter försenat -. . Eller förhastade-svar. Har ditt ämne att ta lång tid att svara? Har han avbryta din fråga? Om någon tar lång tid att svara, eller ber dig att upprepa frågan, kan han vara att köpa tid för att komma med ett rimligt svar. Eller kan han svara för snabbt, för att flytta linjen förhör tillsammans.
6.
Anteckna ursäktande beteende. En individ att begå bedrägliga beteende kommer oftast avslöja sig genom att i onödan be om ursäkt upprepade gånger. Hennes undermedvetna uppmuntrar huvudsakligen henne att be om ursäkt för ett beteende som det identifierar som "fel".
7.
Titta efter lång tystnad. Om ditt motiv är ovanligt tyst, kan han undvika att berätta ytterligare lögner. Han kan också uppträda aggressivt i ett försök att avskräcka dig från att be ytterligare frågor som han kommer också att behöva ljuga.
8.
fokusera på ansiktet. När du ställer en fråga, om ditt motiv ser till höger, ovanför övre vänstra hörnet av ansiktet och i fjärran, kan hon ljuga. Detta återförs om motivet är vänsterhänt.
9.
Fokus på kroppsspråk. En bedräglig individ kommer ofta titta bort från dig, hans kropp kan noteras från kroppen, som om att skydda hans bedrägeri från din blick. Håll utkik efter rörelser som gnugga tempel, svälja alltför, slickar läpparna och händerna vred.

    Previous:nothing
    Next:anläggningar i berget istäcket Biome
    
    Copyright © 2011 give2all.org