välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

Lenawee, Michigan cykelvägar

Postad av : Valon Istrefi

Du behöver:
förhyrda T1-linje
. Elektronik teknikerns handverktyg.
Kabel.
Kontakterna.

Det kan vara spännande för entusiaster mountainbike som söker spänning och äventyr rida genom miles av fri spår omgivet av natur och djurliv någonstans utanför allfartsvägarna. Känn den friska, kalla luften sveper över ditt ansikte när du tar till den populära cykelleder som finns inom Michigans många statliga parker, varav en del sträcker sig över den oländiga terrängen i Lenawee County i sydöstra Michigan.

Tillgänglighet

cykelleder finns i Lenawee County är tillgängliga genom några av länets statliga parker, inklusive Heritage Park och Trestle Park i Adrian. Den mest populära av dessa spår inkluderar Heritage Loop och Kiwanis Trail System. Flera av lederna har olika kunskapsnivåer, med mer avancerade spår vanligtvis tar dig upp till mer upphöjda och tätt skogsområden.

Heritage Loop

Heritage Loop är en 9,4-mil tur som kan avnjutas av hela familjen . Från helgen krigare och cyklister nybörjare till hardcore, gör Heritage Loop användningen av olika låg höjd terräng, inklusive smuts, grus och asfalt. Många använder 7,2 miles av belagda spår för aerob träning, men de mer erfarna och äventyrlig kommer att undersöka vändningar på två mil grusväg som slingrar sig genom ett sädesfält och skogar barrträd av Lenawee County.

Kiwanis Trail

Kiwanis Trail är ett populärt spår som ansluter städerna Adrian och Tecumseh med sina sju mil sträcka av belagda spår. Mynning leden börjar i Adrian på Trestle Park och slingrar sig genom vissa skogsområden där du kan komma över rådjur, kaniner och andra djur. Ett enkelt rida för några erbjuder Kiwanis Trail natursköna vyer över landsbygden under din vandring. Många stamgäster har rekommenderat att använda stigen från april till oktober, med hänvisning till sommaren och svala kvällar hösten den bästa tiden att gå.

Trail Längd

Använda cykelvägar i Lenawee County kan vara hela dagen utflykt med tanke på miles av stigar som kan täckas. De flesta människor går igenom dessa ledsystem för fritid och gillar att ta sin tid att utforska och njuta av spår själva. Flera områden är längs lederna där du kan göra ett depåstopp, oavsett om du funderar på att ställa upp en picknick med familjen eller bara samla dina lager på en karta.

Säkerhet

Michigan Department of Natural Resources och Miljö vill säkerställa att alla som använder lederna är säkra. De ber att cyklister respekt för andra genom att ge rätt sätt, varna andra vid passage-särskilt de som till fots eller till häst enligt lokala regler och försöker att inte rida ensam.

    Previous:nothing
    Next:fördelarna med att använda streckkoder
    
    Copyright © 2011 give2all.org