välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur spiral panorering maskiner fungerar

Postad av : P-O Lennartsson

Spiral panorering maskiner är automatiserade enheter som används av guldgrävare för att panorera guld. Istället för att Skattsökaren att manuellt behöva driva en guld pan, spiral panorering maskiner gör det arbete

Drift

Även om varje spiral panorering maskinen fungerar på lite olika sätt, är den grundläggande principen densamma. Spiral panorering maskiner har en tillplattad skål med höjda Spiralspåren som sitter i en vinkel. En motor snurrar i skålen medan vattnet sprutas in i skålen som hjälper till att separera guldförande material.

Collection

spinning insatser på formen tillåter lättare material att falla ur pannan, medan de tyngre guld ligger längs Spiralspåren. Guldet går sedan längs spåren mot mitten av pannan där det rör sig genom ett hål i mitten av pannan och samlas i en separat behållare.

Förfarande

Spiral panorering maskiner bidra till att göra panorering av guld en snabbare process. Guldgrävare kan tillbringa sin tid att samla in eventuella guldförande material och mata in den i maskinen. Spiralen panorering maskinen kan föras till plats-eller kvar hemma, där malmletaren kan ge stora mängder material för att panorera.

    
    Copyright © 2011 give2all.org