välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

riktningar för att göra tallkotte tändpåsar

Postad av : P-O Lennartsson

Tallkotte tändpåsar är ett utmärkt sätt att använda dem tallkottar som du samlat på din bakgård eller på din sista vandring. Gör en sats av tallkotte tändpåsar och hålla en flätad korg full i närheten av din spis, eller ta ett par med på din nästa campingtur, och firebuilding kommer att vara en kick. Om du är på en budget, tallkotte tändpåsar göra en stor gåva. Du kan lägga till färg för att göra dem ännu festligare

Du behöver:.
Reflekterande vindrutan skugga
. Kraftigt aluminiumfolie.
Vattenkokare grill eller kolgrillen.
Aluminium pie pan.
Binder klipp.
Stor plast ugn väska.
Gjutjärnspanna.
Glass pan täcka (passar gjutjärnspanna).
Tillval: ugnstermometer

smälta Wax

Fyll en stor kastrull med vatten och ta med den till en fullständig koka. . Sätt tillräckligt parafin i en kaffeburk att täcka en tallkotte. Ställ kan i kokande vatten och låt vaxet att smälta. Det enklaste sättet att avgöra hur mycket smält vax som du behöver genom att fastställa den största tallkotte i kaffeburken. Gör en markering på utsidan av burken och tillsätt tillräckligt paraffin att nå den nivån. Om du vill ha doftande tändpåsar ställa några droppar eterisk olja i vax. För att tona vax, tillsätt några brutna kritor eller gamla ljus bitar.

Doppa tallkotte

Klipp snören på minst 10 inches lång och knyt en bit runt varje tallkotte. Tuck strängen ordentligt i skalor av tallkotte. Håll tallkotte av strängen och doppa varje tallkotte försiktigt i varmt vax. Du kan behöva doppa tallkotte två eller tre gånger till rock det väl, och att vara säker på vax in de flesta av de luckor mellan skalor. Håll tallkotte över pannan ett par sekunder så att vaxet kan ställa upp, och låt eventuell överflödig vax droppa tillbaka i kastrullen. Lägg tallkottar på en bit smörpapper och låt dem tills vaxet är fast, åtminstone över natten. När vaxet har bekräftades, trimma strängen till cirka tre inches och päls strängen med en liten bit av vaselin.

Använda tallkotte tändpåsar

tallkotte tändpåsar kan ett dekorativt element i ett rum. Välj en stor korg, fylla den med tallkotte tändpåsar och satte korgen nära, men inte för nära, den öppna spisen. Att stänga av tallkotte tändpåsar till en gåva, lägg dem i en korg och knyt en stor fiber rosett runt korgens handtag, eller ställa några i en färgglad cellofan påse. Lägg till en liten tagg med eld start riktningar. För att starta en brand, stoppa en tallkotte brand förrätt mellan tända och ved. Använd en långskaftad match att tända veken.

    
    Copyright © 2011 give2all.org