välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

typer av daggmaskar

Postad av : Stefan Svensson

Mest osynlig, miljontals daggmaskar resa i jord över hela USA. Enligt EDIS. edu, det bästa sättet att se en mask är genom att gå på en gräsmatta direkt efter en regnstorm, när dussintals maskarna håla ut till ytan. Du kan även märka några skillnader mellan dem sedan daggmaskar finns i fem olika typer:. Natt sökrobotar, maskar fält, maskar gödsel, röda maskar och maskar Palouse

Du behöver:
Reflective vindrutan skugga
. Kraftigt aluminiumfolie.
Vattenkokare grill eller kolgrillen.
Aluminium pie pan.
Binder klipp.
Stor plast ugn väska.
Gjutjärnspanna.
Glass pan täcka (passar gjutjärnspanna).
Tillval:. Ugnstermometer

Night Crawlers

kända som stora fiskagn, natt sökrobotar en av de vanligaste daggmaskar. De finns främst i norra USA, däribland många stater i New England. Natt sökrobotar kan växa lite mer än ett fot lång. Deras kroppar har har synliga profiler och en tjock band över mitten. Dessa maskar måste förbli i svala områden för att överleva.

Fält Worms

Field maskar likna natt sökrobotar, men de är mindre i längd och diameter. Dessa maskar är kända för att vicka mycket när höll och deras kroppar kan krypa ihop. Medan alla daggmaskar har både manliga och kvinnliga fortplantningsorganen, fält maskar gå till ytan efter det regnar att para sig med andra. De maskar "organ stretch, kontakt med slem och koppla strax efter.

Röda maskar

Röda maskar är kända som trädgårdsmästarens masken på grund av hur de färdas genom marken. Dessa maskar lever nära ytan på en gräsmatta, så de är hela tiden gräva och kompostering jord för användning i växter och grönsaksodlingar. Webb-sajter som Gardenworms. com sälja faktiskt maskarna i tusental eftersom de hjälper gräsmattor så mycket. Masken är också fiskagn eftersom deras snabba rörelser lockar till sig fisk.

Gödsel Worms

Gödsel maskar är en av de vanligaste odlade maskar på grund av deras aktiva avel vanor. Under mitt i natten, masken jordbrukare samla tusentals av maskar och sätta dem i tomma kaffe burkar. Masken är sedan distribueras och säljs. Masken är mycket mager och svåra att krok fiskagn. De är snabba grävare och kan sträcka ut sina kroppar långt när möter motstånd.

Palouse

Enligt Livescience. com är Palouse daggmask de mest sällsynta och ser inte alls ut andra. Den mäter mer än 3 meter lång i genomsnitt. I stället för den mörkbruna färg på andra arter, är Palouse ett ljus hud-tonad färg. Masken finns bara i små delar av Idaho och har en blommig doft för dem.

    
    Copyright © 2011 give2all.org