välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

lätt kid uppfinningar

Postad av : Camilla Näslund

Fler och fler skolor som gör uppfinning konventioner, där barn har att komma med en uppfinning att presentera för sina kamrater och en panel av domare. Det är spännande att en massa barn, men många föräldrar vet inte hur man ska hjälpa sina barn att skapa en uppfinning som kommer att fungera och samla ett bra betyg på projektet. Att förstå vad som förväntas av barnet och där du kan hämta inspiration hjälper dig att hjälpa ditt barn

Du behöver:.
Tom äggkartong (återvunnet papper /kartong slag).
Vax.
Kutterspån /sågspån.
Torktumlare ludd.

Inspiration från vardagen

Tyvärr, när ditt barn har att uppfinna något, det finns inga hemsidor eller böcker som kommer att göra projektet enkelt. Uppfinning konventioner är det originella idéer tänkt att uppmuntra ditt barn att bli upphetsad över vetenskap och utbildning, medan hon försöker skapa en fungerande uppfinning som kommer att gynna andra.

För inspiration, anser de saker som ditt barn tycker om att gör. Uppmuntra honom att tänka på hur vardagen kan underlättas. Uppfinningar är oftast ett resultat av någon som vill göra vardagen och uppgifter bekvämare.

Medveten om dina begränsningar

Låt ditt barn att göra så mycket av att uppfinna och planering som möjligt, men låt henne veta om begränsningar. Om hon vill uppfinna en elektrisk utrustning men ingen av er vet något om elektricitet, kan en sådan uppfinning vara svårt att dra bort. Göra det enkelt för yngre barn, när du håller uppfinning inom din och ditt barns räckvidd kunskap kommer processen gå mycket smidigare. Var inte rädd för att utöka din kunskapsbas och dina barn, men alltid ha i åtanke att enklare är bättre för dessa projekt.

Populära genrer

Med en uppfinning konvention, kommer mycket av betyget från originalitet , något som inte har uppfunnits tidigare. Husdjur, sport, hobbies, hushållsartiklar och sysslor är ofta där bra idéer kommer ifrån. Har ditt barn tycker om vad som kommer att göra dessa saker lättare, mer spännande eller helt enkelt mer bekvämt.

    
    Copyright © 2011 give2all.org