välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man blir en framgångsrik snäcka jägare

Postad av : P-O Lennartsson

Snäcka som söker är en traditionell senaste tid på någon strand vistas. För vissa är det promenad övning, men för upptäcktsresande det är spänningen i jakten, jakten på naturskatter av djup. Spänningen ligger i möjligheten, ovanliga skal havsbotten kastade upp på att bli upptäckta innan tidvattnet kan ta det tillbaka igen

Du behöver:
stranden för att njuta
. Skarpt öga.
Nätpåse för dina skatter.


1.
Ärligt talat, när som helst är en bra tid att jaga för tankar vid havet eftersom tidvattnet tvätta dem under hela året och om du tittar tillräckligt hårt, du kommer att hitta många sorter på någon strand. Men en del säger "off-season" är bäst eftersom det finns mindre folk rycka upp dem, så mer för dig att hitta. Med detta i åtanke, den bästa tiden att leta efter snäckskal på sydöstra USA stränder är vinter och tidig vår.
2.
Tänk, den bästa tiden på dagen är en timme eller två före lågvatten och ett par timmar efter, särskilt under nya och full månar. Den kombinerade gravitationskraft av solen och månen ökar uppgång och fall tidvattnet linjen. Allvarliga skal jägarna hävdar timing är allt.
3.
Det bästa sättet att hitta skal är helt enkelt att gå stränderna ofta. Ta en nätkasse, inte bara för tankar utan att plocka upp allt skräp du hittar längs vägen.

Ändå kanske du märker allvarliga skal jägare direkt, de bär en käpp. Många valthornssnäckor, purpursnäcka, och conchs är begravda strax under vattenytan med endast en knölig öra syns. Pinnen används för att rota runt och upptäcka dessa dolda skatter.

sanddollar håla precis under sanden också och en pinne kommer att hitta dem också. En levande sand dollar kan erkännas under sanden av de fem fördjupningar som den ger i sanden på grund av det filtrering efter mat.

Tips och varningar


  • Även skal kan hittas längs hela stranden, det bästa stället att hitta dem är runt inlopp.
  • Utforska tidvatten pooler och barer sand ofta ger överraskande fynd som har lämnats av ut att gå tidvattnet, liksom.
  • Varje dag är annorlunda och det är det som är så spännande.
  • Det är mycket viktigt att bara samla snäckskal som är obebodda, om mollusk fortfarande i tanken lämna det ostört. De flesta mollusker är nattdjur och granater spolas upp på stränderna är tom.
  • heller bara hålla sand dollar som inte lever. Du kan njuta av att titta, men lämna den i sin livsmiljö att reproducera sig. De döda är vita eftersom de har blekts av solen. En levande sand dollar kommer att vara sandfärgade och hårig.
    
    Copyright © 2011 give2all.org