välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man identifierar Roadrunner

Postad av : Charlotte Wannberg

Alla har sett Warner Brothers tecknade versionen av Roadrunner när han går om att försöka överlista Coyote, men få inser att det verkliga Roadrunner är ännu mer otroligt. Denna medlem göken familjen är lätt att identifiera om du vet vad du ska leta efter. Att lära känna denna fågel är ett populärt tidsfördriv av de människor som har turen att leva i sitt sortiment, som omfattar öknen regionerna i Kalifornien, New Mexico och Arizona
1.
Titta på Roadrunner springa över marken med en hastighet på upp till 17 mph. Denna grund gök är känd för hastighet, och den verkliga Roadrunner inte besviken. Den Roadrunner är så snabb att det är en av de få fåglar som kan döda och äta en fullvuxen skallerorm.
2.
Observera den ovanligt stora storleken på Roadrunner. Den Roadrunner kan överstiga 24 inches i längd från framsidan till baksidan, och är ganska rejäl i storlek. Mycket av denna storlek beror på att en mycket stor svans som hjälper till med balans och fart. Den Roadrunner kan flyga trots denna storlek, men bara under mycket korta tidsperioder.
3.
Lägg märke till utmärkande huvud krönet av Roadrunner. Huvudet har även en mycket lång näbb som gör det möjligt att jaga allt från ormar till insekter. Näbben är omkring 2 till 3 inches i längd.
4.
Observera ben och fötter av Roadrunner. Benen är långa och kraftiga, och är otroligt starka. Fötterna har fyra klor som sätts upp ungefär som den tecknade versionen-två fram och två tillbaka tår.
5.
Observera att Roadrunner är svart och vit i färgen och har en lång vit spets svans. Svansen är skiktade och syftar uppåt. Även basen färger är svart och vitt är färgerna ofta fläckiga i utseende som kan ge Roadrunner mer av en brun färg.
6.
Lyssna på distinkta ljudet av Roadrunner. Den Roadrunner kommer att göra en serie Coos som kommer att släppa i tonhöjd som dessa pågår. Detta ljud är ofta liknande i ljud till en duva. De kan också gnida sina mandibles tillsammans för en skrikande ljud.

tips och varningar


  • Roadrunner är inte särskilt förtjust i hanteras eller besvärade. Akta dig för klor och näbb av denna starka fågel.
    
    Copyright © 2011 give2all.org