välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man bygger en robot med hjälp av hushållsartiklar

Postad av : Ulf Friberg

Tvärtemot vad många medier skildringar av dem behöver robotar inte vara flera miljarder dollar, hyper-komplex kännande organismer kapabel till övernaturliga hjältedåd av skicklighet och styrka. Eftersom en robot är främst en maskin kan utföra en uppgift på egen hand, en enkel, underhållande robot kan byggas i ditt eget hem, med hjälp av material och verktyg du troligtvis ligger och skräpar

Du behöver:
tandborste.
Sax.
Dubbelsidig tejp.
Mobiltelefon /personsökare motor.
3-volts mynt cells batteri.


1.
Snip huvudet av en tandborste och lägg det med borsten nedåt. Se till att lämna ca 1 /2 tum av tandborste halsen fortfarande sitter i huvudet efter balans.
2.
Lägg en remsa av dubbelhäftande tejp ner på den plana ovansidan av tandborsten huvudet för att skapa en monteringsytan för de övriga komponenterna.
3.
Placera motorn på längden på tandborsten huvudet, mittemot klippt-off hals och tillräckligt långt från kanten att vrida motoraxeln inte kommer att påverka den tandborsten när den vänder.
4.
Ställ in en av motorns kablar ner platt mot tejp där batteriet kommer att vara.
5.
Placera batteriet på toppen av kabeln ordentligt för att skapa en anslutning.
6.
Böj den andra ledaren att kontakta toppen av batteriet och motorn kommer att börja vibrera, scooting din robot snabbt över alla slät yta du ställa den på.

    
    Copyright © 2011 give2all.org