välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

Växter & djur i Utah

Postad av : Jan-Olof Stoor

Utah är hem för tusentals växter och djur. Den typ av djurliv sett beror på området. Vissa delar av Utah eller flera bergsområden och andra regioner är torra öknen eller gräsmarker. Bighorn får, kaniner och örnar finns i skogsområden medan skallerormar ses i öknen.

Bluebirds

västra och berg Bluebirds finns över hela Utah och grannländerna. Den västra Bluebird är en djup och fyllig blå färg med en rödbruna bröst. Berget Bluebird är blå med ett avsnitt av vita mot den nedre magen. De har svarta beady ögon och små svarta näbbar. Bluebirds äter maskar och insekter.

Winkler Pincushion Cactus

Winkler nåldyna kaktus (Pediocactus winkleri) är en hotad fabrik i Utah. Denna anläggning finns i torrare områden av staten. Den trivs i sandiga lerliknande jordar. Denna kaktus är mycket liten, bara växer några inches från marken. Stora blommor blomma på våren och sommaren.

Höst Buttercup

Hösten smörblomma (Ranunculus aestivalis) är en infödd växt finns i hela Utah. Denna växt växer upp till 2 meter hög. Blommorna är gula med gröna centra. Blasten är tjock och mörkgrön. Hösten smörblomma är typiskt sett i överflöd i skogen.

Amerikanska Bison

Den amerikanska bison finns i hela delstaten Utah, särskilt på Antelope Island samt Henry Mountains, som är kända för sin bison besättningar. Bison betar i gräsmarker, men de är också ses i skogen. Den kvinnliga bison föder en kalv per år under våren eller sommaren. Jakt är begränsad på grund av att stammen skyddas.

    Previous:nothing
    Next:Växter & djur i Idaho
    
    Copyright © 2011 give2all.org