välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

canadian utrotningshotade djur

Postad av : Jeanette Morales

Många djur-och växtarter har utrotats i Kanada sedan början av 20-talet, och många fler är i fara. Hotet ökar som mänskligt räckhåll sträcker sig till obebodda områden, till stor del på grund av avskogning och fiske. I april 2010 enbart fyra nya arter lagts till den kanadensiska utrotningshotade listan. Bland de utrotningshotade djur i Kanada är bobolink, den rostiga-lappat humla, det massasauga, Nordatlantiska rätval och oäkta karettsköldpaddan. År 2010 fanns det 602 hotade djur-och växtarter i Kanada, enligt Nature Kanada.

Du behöver:
affischen styrelse
. Sax.
Permanent märkpenna.
Hålslaget.
Garn.
Vaselin.
Förstoringsglas.

Bobolink

bobolink är en fågel hemma i Nordamerika som är vit på baksidan och svart på magen. Att bo i gräsmarker, dessa fåglar äter frön och insekter. Den bobolink befolkningen minskar snabbt genom förlust av livsmiljöer, fragmentering, bekämpningsmedel exponering och dödlighet från jordbruksverksamhet, eftersom de är tagna av bönder, som anser dem skadedjur eftersom de äter upp grödor.

Rusty-Lappat Bumblebee

De rostiga-lappade humla fått sitt namn från den rostfärgad fläck på sin midsection. Dessa bin är vanliga i hela Kanada samt i övre Mellanvästern i USA. Insekter minskar i antal främst på grund av förstörelsen av deras livsmiljö-mycket av som förstörs genom skogsavverkning och avverkning

Oäkta karettsköldpadda

Detta äventyrade sköldpadda, som finns i hela världen har sett. globala förluster i befolkningen över hela världen. Dessa vandrande sköldpaddor blir ofta intrasslad i fisknät och har också drabbats av havsföroreningar. I Kanada är nedgången i sköldpaddorna oäkta havs främst på grund av kustfiske. Caretta sköldpaddor är skyddade av internationella avtal och överenskommelser samt nationella lagar

Massasauga

De flesta tycker att massasauga -. En av Kanadas mest giftigaste hotade arter-mycket skrämmande. Även känd som den östra massasauga skallerormen är denna orm finns bara i Ontario och är faktiskt anses vara ganska nonaggressive. De hotade den massasauga har mest kommit till stånd från människor medvetet döda ormen, eftersom det är lätt igenkännlig som en giftig orm på grund av rattlers i slutet av sin svans.

Nordatlantiska Right Whale

Den nordatlantiska rätval rankas som en av de mest hotade marina djur i världen. På grund av skyddsjakt lagar som infördes på 1930-talet, har val sett en ökning av sitt antal, men under 2004 var befolkningen bara omkring 300 valar, enligt Hinterland Who's Who, en webbplats publiceras av den kanadensiska Wildlife Service och kanadensiska Wildlife Federation.

    Previous:nothing
    Next:laboratorium politik & förfaranden
    
    Copyright © 2011 give2all.org