välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

diy reptil inkubator

Postad av : Jonathan Nyberg

Ett bra sätt att se till att ditt husdjur reptilägg utvecklas och kläcks är korrekt att ta bort dem från föräldrarnas inneslutningen och överföra dem till en inkubator. Olika arter av reptiler har olika inkubationskrav, så en justerbar inkubator viktigt att bibehålla en väl miljöförhållanden för reptilägg. Med lite tid och några grundläggande förnödenheter, kan du göra en reptil inkubator och underlätta sund utveckling av ditt nya barn kräldjur

Du behöver:
10-till 20-liters akvarium.
Justerbar akvarium värmare.
Liten plastbehållare.
Vermikulit.
Termometer.
Fuktighetsmätaren.
2 rena tegelstenar.


1.
Försiktigt placera de två blocken i glaset akvariet och tillsätt vatten. Fyll tanken tills bara toppen av tegel utsätts ovanför vattenytan.
2.
Lägg värmaren akvarievatten och aktivera till önskad temperatur. Det varma vattnet kommer att ge värme och luftfuktighet som krävs för en framgångsrik utveckling av din reptil ägg.
3.
Fyll liten plastbehållare med 2 till 3 inches av vermikulit.
4.
Placera liten plastlåda i akvariet och se till att den vilar stadigt på tegelstenar över vattnet.
5.
Fäst termometern och Fuktighetsmätaren så nära vermikulit substrat som möjligt så att riktiga förhållanden där äggen utvecklas kan läsas.
6.
Säkra upp och säkerställa att den önskade miljöförhållanden för de arter av reptiler som du försöka odla bibehålls innan du lägger äggen i vermiculit.

tips och varningar


  • Beroende på vilken typ av toppen har du för akvarium, kan du placera plastfolie över akvariet att upprätthålla korrekt luftfuktighet.
  • Var medveten om risken för drunkning av ungar med denna design. Det är en bra idé att placera en del täcka över vattnet eller den lilla behållaren som håller äggen för att förhindra att små reptiler från att drunkna i vattnet nedanför.
    Previous:nothing
    Next:define pelagisk fisk
    
    Copyright © 2011 give2all.org