välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

vilka är de främsta rovdjur av hummer?

Postad av : Jeanette Morales

Hummer lever i alla världshaven. Det finns över 40 arter av hummer, många av dem har mycket liknande kroppsformer och beteenden, med nästan alla humrar som lever på havsbotten och tar skydd i stenig skrevor. Hummer har många naturliga fiender i naturen, från stora fiskar till andra humrar, för däggdjur.

Codfish

Codfish hör till de främsta rovdjur av sann hummer. Den atlantiska torsken ofta festar på amerikansk hummer hittades utanför kusten i östra Nordamerika genom att slita på de varelser tills de dör, då bryta upp sina skal och slet i köttet. Atlanten torsk växer oftast upp till 210 pounds och över 6 meter lång.

Kolja

kolja marina fiskar som finns på båda sidor av Nordatlanten. De har tre fenor som löper längs ryggen samt en svart sidolinje längs sidorna. De föredrar kallt vatten, trivs i vattentemperaturer mellan 36 och 50 grader Fahrenheit och växa upp till cirka 3 meter lång och väga runt 25 till 30 pounds.

Tätningar

Sälar är mycket rovdjur och kan ofta hittas härjar hummer. Dessa marina däggdjur, som kan nå vikter väl över 1. 000 pounds. Sälar kommer att fånga hummer med sina munnar och krossa genom sina exoskelett med sina käkar för att nå kött inuti.

Humans

Hummer har en post lyxmat för människor i årtionden. I USA, de är oftast fiskas från nordöstra vatten avsett för konsumtion. Matlagning innebär vanligtvis kokning eller ångbehandling. Många restauranger erbjuder gästerna möjlighet att välja sina levande hummer från marina spillvattentank. När valt är hummer sänds till kök för matlagning.

Andra rovdjur

Hummer har andra rovdjur som kalasar på dem i deras olika skeden av livet. Skrubbskädda, andra hummer, ål, havskatt och även tvättbjörnar som raid hummer pounds under lågvatten har varit kända för att äta skaldjur.

    Previous:nothing
    Next:hur man bygger ett tak snö fort
    
    Copyright © 2011 give2all.org