välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

Koa campingplatser i Bemidji, Minnesota

Postad av : Annika Hultén

Du behöver:
papperskorgen kan
. Papperskorgen lock.
Vatten.
Fish.
Picknickbord.

Det finns en KOA camping plats i Bemidji, Minnesota, som ligger 1 mil väster om staden, på norra sidan av riksväg 2 mellan kilometer markörer 109 och 110.

ligger nära sjön Bemidji, en hot spot för vattensporter, och i ett starkt skogsområde, ger denna KOA camping den ultimata camping erfarenhet, komplett med prime boende, läge och aktiviteter.

faciliteter

Bemidji KOA rymmer camping husvagnar och tält, och ger stugor att hyra. Närvarande vid campingen finns en pool, en mini-golfbana och cykeluthyrning mot en extra kostnad. Det har en snackbar, "kamping kök," gratis trådlöst internet, och mycket mer.

KOA också inrymmer grupp och återförening campare.

aktiviteter och sevärdheter

Bemidji KOA erbjuder ett brett utbud av aktiviteter och dess placering är ett primtal för lokala attraktioner. Del av sin verksamhet, vilket gör det utmärkt för familj semesterfirare, inkluderar fågelskådning, golf, vandring, paddling, simning, cykling, tennis, bowling, varm stekar hund och kontinental frukost.

området finns

Vissa funktioner i Bemidji område som kan dra KOA campare är en lokal Putt-n-Go Park som rymmer minigolf, go-cart, en vattenrutschbana och andra aktiviteter för alla medlemmar av familjen . Dessutom ger den Itasca State Park, med mer än 32. 000 hektar och 100 sjöar, en lättillgänglig miljö för vandring, bad och picknick.

För en mer traditionell evenemangsarena, är detta KOA nära nio biografer.

    
    Copyright © 2011 give2all.org