välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

Fördelarna med ren honung bin

Postad av : Magnus Ekblad

Du behöver:
ny tandborste
. Sax.
Dubbelsidig tejp.
Mobiltelefon eller personsökare motor.
3-volts mynt cells batteri.

Honungsbin är bra för människor på flera sätt. De ger honung som många människor köper som ett tillägg till kosten, de är bra för din trädgård och är intressanta att titta på. Bin också bidra intäkterna till den USA: s ekonomi med produktion av honung och vårda de tillhandahåller för växter.

Honung

Honey, med måtta, är ett bra komplement till kosten. Den är rik på näringsämnen som kalcium, magnesium, kalium, järn och många typer av vitamin B. Honung har också läkemedel och första hjälpen användningsområden. Den kan användas för att lindra halsont, som en behandling för att mjuka upp huden och används även i olika länder som en nödsituation bränna behandling.

Jordbruk /Trädgård

Enligt New agronom, ungefär en sjättedel av jordbruk grödor pollineras med hjälp av bin. Grödor som inte riktigt pollineras vanligtvis resultera i små, låg kvalitet, onormalt formade avkastning. Bin få in mer än $ 14 miljoner vinst ett år från produktion av honung och pollinering av frukt, grönsaker och andra växter. Många växter är beroende av bin för pollinering och skulle vara i fara utan deras hjälp.

Bivax

Bivax används i produktionen av godis, liksom ljus och även hårvårdsprodukter. Det kan också finnas i läppbalsam och salvor som används för att lindra smärta. Bivax används i många kommersiella rengöringsmedel sådan möbelpolish och läder vattenavvisande. Även om många företag har hittat alternativa användningar för bivax, fortfarande används som ingrediens i många produkter.

    Previous:nothing
    Next:typer av getingar som finns i Kentucky
    
    Copyright © 2011 give2all.org