välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man bygger en billig nybörjare robotar

Postad av : Camilla Näslund

Att lära hur man bygger en robot låter som en ansträngande och kostsam process, inte bara monetärt, men när det gäller din tid och energi också. Lyckligtvis kallas en ny typ av hobby Robotics en "vibrobot" kan du säkring stycken hanteras som skräppost elektronik och skrot material tillsammans att göra ett billigt, underhållande robot i ditt eget hem i några minuter

Du behöver:
Ny tandborste.
Sax.
Dubbelsidig tejp.
Mobiltelefon eller personsökare motor.
3-volts mynt cells batteri.


1.
Skär borst huvud tandborsten med sax, inställning handtaget åt sidan. Lämna om 1/4-tums av handtaget fortfarande sitter på borst huvudet.
2.
Lägg huvudet borsten nedåt och stick en remsa dubbelsidig tejp på plana toppen av tandborsten huvud.
3.
Placera den lilla motorn på motsatt sida av tandborste huvudet som klippt-off handtag, lämnar en del av motorn som vänder fastnar över kanten av tandborsten. Tryck ordentligt på cement motorn till tejp.
4.
Låg en av motorns kablar ner platt mot den klibbiga sidan av tejpen, nära klippt-off handtag. Tryck ordentligt att fästa kabeln på plats.
5.
Ställ myntet cellsbatteri ner ovanpå tejpade-down wire och tryck ordentligt. Detta kommer att hålla fast batteriet ordentligt, och fyll halva banan för att köra motorn.
6.
Böj den andra ledaren ner för att kontakta toppen av batteriet. Motorn kommer att börja vibrera roboten. Vibrationen i sin tur kommer att studsa roboten snabbt med på sin borst, scooting det fram likt en robot insekt.

    
    Copyright © 2011 give2all.org