välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

Vilken typ av verksamhet att planera för en utomhus camping resa för ungdomar

Postad av : Camilla Näslund

Du behöver:
Plastlåda index kort
. Borrmaskin.
Två 9-volts DC-motorer och avtagbara hjul gummi.
Dubbelsidig tejp.
9-volts batteri.
Lödkolv 2-procent silver.
2-kanals radiomottagare.
Fjärrkontrollen.

Camping är en tid för barnen att komma i kontakt med naturen och att knyta an till sina kolleger campare. För en sann camping erfarenhet, måste du se till att alla barnen lägga undan sina spel och stänga av sina mobiler och MP3-spelare. Barnen kommer att motsätta detta eftersom de flesta av dem är ganska beroende av sina digitala anslutningar till världen, men senare kommer de att tacka dig för en möjlighet att ansluta både med naturen och varandra.

Survival Motion

En perfekt tid att diskutera överlevnad taktik är när du har barnen ut i naturen. Samla 20 till 30 artiklar som barnen skulle ta med sig i fall de var strandsatta på en ö via fartyg eller båt. Dessa poster inkluderar dagstidningar, ficklampor, tändstickor, mobiltelefoner, tändvätska och allt annat som är absolut nödvändig för dem. Har barnen en cirkel, och strö objekten i mitten av gruppen, berätta för dem att välja de 10 måste-ha objekt att överleva i ett okänt land. Förklara till nytta eller skada kvaliteten på varje på de varor de väljer. De måste alla komma överens om 10 punkter, hävdar en bedömning av varje objekt är en intressant övning i lagarbete samt en lärande aktivitet

Gå på en vandring

Vandring i flera miles hjälper barnen att se så mycket. i vildmarken som möjligt. Det ger dem också med lite motion och kan bygga upp en aptit på nästa måltid. För att hitta vandringsleder i din camping, kontakta din lokala ranger eller kontor av campingplatsen. Korrekt hydrat alla dina campare och inte tillåter dem att vandra alltför från vägen. Utrusta varje husbil med hög vissling och beordra dem att använda det om de får skiljas från gruppen.

Matlagning över eld

Börja här verksamheten genom att undervisa ungdomar i din grupp hur man bygger en riktig brand. Låt dem samla pinnar, fnöske och ved och starta elden själva, instruera dem i rätt brandsäkerhet. Medan de samlar ved, förbereda korv och marshmallows för dem att steka. Samla tillräckligt långa pinnar (eller spett) för alla att steka sina godsaker. Ge barnen med Graham kex och choklad så att de kan göra s'mores, kvintessensen av lägret dessert.

Ta bilder

ge de medlemmar med en engångskamera. Har barnen ta ut sina kameror och börja ta bilder, antingen under vandringen eller i närheten av campingen. Låt dem ta några bilder av naturen, men de bör ta bilder av de andra medlemmarna i gruppen och av dig. Använd engångskameror för att ge alla chansen att ta många olika bilder och eliminera risken för en dyr men trasig kamera.

Sportspel

Ungdom älskar att spela fotboll, fotboll eller Ultimate Frisbee. Först undersöka campingplatsen för att avgöra om det finns en plats där du kan spela, som ett öppet fält. Genom att idrotta barnen använda alla sina överskottsenergi, så de somnar omedelbart när de går till sängs. Pack några olika typer av sportutrustning och några kottar att inrätta baser eller zoner slut.

    Previous:nothing
    Next:varför exploderar min 9-volts batterier?
    
    Copyright © 2011 give2all.org