välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

anläggningsarbeten naturvetenskapliga projekt

Postad av : Magnus Ekblad

Civil konstruktörer strukturer, och dessa skiljer sig från arkitekter eftersom de handlar mer med praktiska utformning snarare än estetisk design. Lära sig om det civila ingenjörer kan hjälpa till att öka din förståelse av struktur och design, samt de krafter som verkar i tillämpningen av konstruktionen. Anläggningsarbeten naturvetenskapliga projekt kan också hjälpa dig att lära dig att vissa typer av strukturer inte är genomförbara.

Lego Towers

Design och bygga en struktur som är lika högt som möjligt med hjälp av ett begränsat antal Legos (detta projekt är särskilt lämplig för unga studenter). Prova olika utföranden-en rektangel block byggnad är ett bra ställe att börja. Du kan också prova att bygga sida vid sida pelare ansluts på toppen. Prova att balansera robusthet med höjden. Skriva en rapport om varför olika strukturerna är mer stabila. Jämföra antalet Legos används i basen jämfört med höjden på strukturen.

pappersstrukturen

Detta är en något mer avancerat projekt. Med endast fem ark av papper, göra strukturer genom att tejpa papper tillsammans och göra dragspel veck eller rektanglar. För en struktur, göra små cylindrar som är en centimeter lång och koppla dem sida vid sida. Ju mindre och ju fler cylindrar, desto mer vikt strukturen kommer att hålla. Räkna ut vikten av misslyckande-hur mycket vikt som respektive struktur kan hålla-och upprätta några diagram. Analysera varje struktur i en rapport eller en graf vikten innehas av varje struktur.

Popsicle Stick Bridge

Använda endast 50 Popsicle pinnar, bygga en bro som är längre än en enda Popsicle pinne. Sätt upp två bord bredvid varandra för att skapa en lucka för din bro. Gör ett litet hål i mitten av bron och tråden ett snöre genom den. Lägg nu en bricka på strängen och fäst vikter, t. ex. en hink som du gradvis fylla med stenar. Prova olika typer av broar. Skriva en rapport som beskriver vilka brobyggande strategier fungerade bäst.

    Previous:nothing
    Next:relativ datering vs radioaktiv datering
    
    Copyright © 2011 give2all.org