välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur är Golden Leaf flaga gjort?

Postad av : Camilla Näslund

Vi pris guld för sin sällsynthet, skönhet, formbarhet och oförstörbarhet. Konditorer strö bladguld flingor på desserter och vinodlare blanda flingor i festliga drinkar. Golden Leaf flake är gjord av rent guld, guld blandat med silver eller guld blandat med mässing eller koppar legeringar. Processen är densamma för alla typer av blad, oavsett metall, men rent guld eller guld blandat med silver är ätlig, medan de andra bara är dekorativa

Du behöver:.
Liten magnet
. Yttrium-baserade supraledare.
Keramiska petriskål eller styrofoam kopp.
Flytande kväve.
Skyddsglasögon.
Skyddshandskar.
Plastpincett.

Historia

bladguld flingor traditionellt har använts för att dekorera. Kina rätter hade bladguld smält runt kanterna. Fancy träslöjd och tapeter som det finns i Versailles har en form av färg gjord av bladguld flingor blandat med lim. Forntida skriftlärda används bladguld bläck för att dekorera boksidor. Tillämpa bladguld kallas förgyllning.

Gold Leaf Bildning

bladguld flingor görs när guldet är inklämd i tunnare och tunnare ark och sedan brutit sig in flingor. För det första är guld smälte till flytande och formas till guldtackor. Nästa, en maskin pressar barerna platta i gyllene bälten. Maskiner klippte då guldet bältet i lövtunna rutor ca 3 1 /2 inches på varje sida. Dessa guldmynt kommer att mjuka från glödgning-från värms och kyls i en ugn. Den mjuka guld lakan är tillplattade igen, och var och en till ett 4 3/4-inch kvadrat. Slutligen ark löv manuellt skär i mindre bitar som kallas spill, 16 till ett blad och åtskilda av papper.

Gold Leaf färger

När man blandar rent guld vid smältprocessen med legeringar, justerar den färgen och hårdhet av bladet. Detta kallas komposition bladguld. Färgerna varierar från något rött till ljust gult till vitt guld. När du använder blad imitation guld, måste du använda lack eller tätningsmedel för att hålla metallen från mattas. Ren bladguld inte matt inte.

Hantering Gold Leaf Flake

Pure 24-karats bladguld är mycket mjuk och ömtålig. Ett blad av guld blad är så tunn att du måste använda en speciell borste för att hantera det. När du borstar bladguld, producerar flingorna används i dekorationer, mat och dryck. Den bladguld flake är så lätt att om du andas för hårt det kan blåsa bort.

Ätbara Gold Leaf

I allmänhet, äta ätliga guld är helt säkert. En lång tradition av ätbara guld finns i Europa. På 16-talet, hertigar och Earls dekorerade risotto med ätliga guld blad. Den Elizabethans dammas deras högtider med ätliga guldstoft. Alkemister används guld för medicinska ändamål och serveras guld-täckt godis för att hålla sina patienters hjärtan frisk.

    
    Copyright © 2011 give2all.org