välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

tvättbjörnar fällor att göra hemma

Postad av : Jeanette Morales

Tvättbjörnar kan odrägliga djur som förstör personliga saker. Tvättbjörnar har varit kända för att välta soptunnor, förstöra trädgårdar och riva upp alla utomhus inredning. Det bästa sättet att bli av med en tvättbjörn är att fånga dem och släppa dem bort från ditt hem. Göra din egen fälla för en tvättbjörn kommer att spara tid och pengar och hjälper dig fräscha upp dina kunskaper fångstmetoder

Du behöver:.
Papperskorgen kan
. Papperskorgen lock.
Vatten.
Fish.
Picknickbord.


1.
Placera en soptunna bredvid en picknick bord eller liknande yta och fyll den ungefär en fjärdedel av vägen med vatten.
2.
Placera locket på papperskorgen så kan det vilar på bordet och hängande halvvägs över den öppna soptunnan.
3.

Placera fisken inne i soptunna i vattnet när solen börjar gå ner. Fåglar och andra djur kommer att försöka äta fisk om du gör detta under dagen.
4.
Vänta på tvättbjörnen att lukta på fisk och gå in i din fälla. Tvättbjörn kommer att få på bordet för att komma till fisken lättare och kommer att falla i kan med hjälp av locket. Vattnet kommer att dämpa päls och tynga ner den så att tvättbjörn inte kan klättra ut ur soptunnan.
5.
Placera locket på toppen av soptunna och säkra den. Sätt kan på baksidan av en lastbil och kör åtminstone fem miles från ditt hem till det vilda. Tippa soptunna över och låt tvättbjörn för att våga sig ut.

Tips och varningar


  • Ring en lokal djur företagstjänster om djuret agerar ond.
    
    Copyright © 2011 give2all.org