välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

källan av pimpsten

Postad av : Jonathan Nyberg

Pimpsten har många hushåll använder, även som en bad luffa, ett verktyg för att skrubba fötterna och som bygg-betong block som är lättare i vikt. Pimpsten kan hittas på många områden i världen, men var först in i en stad nära Neapel, Italien. Det finns ingen brist på pimpsten och det är inte så dyra, så det används i många bygga applikationer

Du behöver:.
Papperskorgen kan
. Papperskorgen lock.
Vatten.
Fish.
Picknickbord.

Bildning

Pumice är en vulkanisk bergart, vilket innebär att det bildas från en vulkan. Pimpsten är faktiskt bildas när lava som är hög i vatten och gaser kastas från en vulkan. Gasen läcker ut från lavan, bli som ett skum. Den kyler sedan ner innan härdning. Det frothiness av berget bidrar till ljuset hål eller bubblor, som alla är under en bit av pimpsten.

Namn på Pumice

Om pimpsten är i en stor sten form, kallas det pimpsten. Men om det är mindre, till exempel spannmål eller ens aska är det märkt som pumicite. På latin är det pumex, vilket betyder skum, och i Italien är det puzzolan, för att hedra där den först hittades, Pozzuoli.

Var hittar Pumice

Pumice måste hittas och användas under relativt unga, som det är när den behåller sina egenskaper. Italien är fortfarande en stor producent, som den fortfarande har unga vulkaniska områden. Pimpsten finns även i länder som Grekland, Chile, Spanien och Turkiet. Pimpsten kan hittas i västra USA-i första hand Oregon, Arizona, Kalifornien och New Mexico

Använder

Pumice används på många sätt. . Pimpsten kan användas för att bygga låg eller lättbyggnadsteknik block. Den kan också användas för att kasta av död hud på fötter och händer. Pimpsten används i landskap också. Den kan också användas som en lätt cement som går att hällas snabbt, även i svåra att nå områden.

Suppleant för Pumice

Pumice är relativt lätt att hitta, och kostnaden är inte oöverkomliga, så i många fall finns det något annat lönsamt substitut. Men eftersom Pumice finns i vissa områden och kostnaderna fartyget och min det måste ingå i kostnaden. Om den kostnaden är för hög, är skiffer ett lönsamt alternativ som kan användas i stället för pimpsten.

    Previous:nothing
    Next:Koa campingplatser i Bemidji, Minnesota
    
    Copyright © 2011 give2all.org