välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man använder talk på torr tvätt biodiesel

Postad av : Jonathan Nyberg

Biodiesel är ett dieselbränsle gjord av vegetabilisk olja och alkohol som kan användas med vanliga dieselmotorer. Innan det kan användas biodiesel måste rengöras för att avlägsna alla rester och föroreningar. Det finns två huvudsakliga metoder för att rena biodiesel: våt eller torr. Våt rengöring är de äldsta metoden. Den använder stora mängder vatten som sedan måste torkas ut av bränslet. Torka tvätt med hjälp av magnesiumsilikat, är den senare metoden. Magnesiumsilikat, den viktigaste ingrediensen av talk, kombinerar med metanol (en typ av alkohol), tvål och föroreningar metall. Torka tvätta biodiesel efter avlägsnande av glycerol och metanol från ditt bränsle

Du behöver:.
Talkpuder
. Blandningstanken.
Filter.
Mixer borra.


1.
Tappa bort överflödigt glycerol från biodiesel. Låt bränsle att nöja sig med minst åtta timmar.
2.
Lägg magnesiumsilikat, det talk pulver, i förhållandet ett viktprocent. Blanda lösningen ordentligt med en mixer borr. Låt talk att agera på biodiesel i minst 10 minuter. Den talk kommer att filtrera all kvarvarande metanol, gratis glycerin och andra föroreningar.
3.
Filtrera biodiesel för att ta bort talk och föroreningar. Den magnesiumsilikat (talk) kommer att bilda en tjock pasta, även känd som kaka, som du måste ta bort från biodiesel genom ett filtreringssystem. Ett populärt system är väskan filtreringssystem som kan filtrera med en hastighet av 100 liter per minut.

tips och varningar

  • Kommersiella märken av magnesiumsilikat speciellt konstruerade för biodiesel filtrering ger mer tillförlitliga resultat
  • aldrig använda vegetabiliska olja som inte har konverterats till biodiesel och tvättade. det kommer att skada din bil.
    
    Copyright © 2011 give2all.org