välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

typer av limegröna larver

Postad av : Stefan Svensson

Trots att de ofta anses skadedjur på grund av glupsk hur de mumsa på växtligheten, larver är också förundrats över för sina märkliga, maskliknande kvaliteter. De dramatiska övergång av en larv i en fjäril eller mal är också ett vanligt förekommande metaforen för återfödelse och förnyelse. Oavsett om du försöker att identifiera en limegrön larv eller letar efter en för konstnärlig inspiration, flera typer av larver, bland de tusentals arter, har häpnadsväckande gröna nyanser.

Polyfemos Moth Caterpillar

Skuggade så ljust gula larver , stängs polyphemus fjärilen larv ljust grön efter sitt slutliga ömsat. De växer upp 4 inches lång och har också silver fläckar längs deras kroppar. Polyfemos fjäril larver kläcks i början av våren samt mot slutet av sommaren. De växer i en ganska stor nattfjäril, som har ett vingspann på upp till 5 1 /2 inches. De finns i hela Nordamerika.

Luna Moth Caterpillar

Luna nattfjäril har svart huvud och en ljus limegrön kropp med en rad röda prickar. Liksom polyphemus nattfjäril är luna nattfjäril av saturniid familjen. Saturniids molt fem gånger så larv, och Luna fjäril larver är oftast grön hela. De är vanligt förekommande i östra Kanada, östra USA och delar av norra Mexiko. De växer upp till 2 3 /4 inches lång, i övergången till en fjäril med ett vingspann på upp till 4 1 /2 inches. Host träd för Luna moth larver inkluderar lönn, bok, björk, ek och citrusträd.

Tawny och Hackberry kejsaren Larver

tawny och Hackberry larver kejsaren är två väldigt lika fjärilslarver. Medan de ljusa gröna, de är lite mindre neon än Luna och Polyfemos nattfjäril fjärilslarver. Dessa larver är också mindre, växer bara upp till ca 1 1 /2 inches lång. De har bruna huvuden och vad som gör dem sticker ut är den hjorthorn-liknande utskjutande. De båda växa till fjärilar som är typiskt brunt, gult och orange i deras färg. Båda typerna av larver använda Hackberry trädet, en typ av alm, eftersom deras värd, och återfinns ofta i östra Kanada, östra USA, vissa delar av Mellanvästern och sydvästra USA och vissa delar av nordöstra Mexiko.

    Previous:nothing
    Next:näringsväven för spindlar
    
    Copyright © 2011 give2all.org