välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man bygger fällor arapuca fågel

Postad av : Jeanette Morales

Den Arapuca stil fågel fällan är en enkel men effektiv design som kan verkställas på några minuter med bara ett fåtal komponenter. Resultatet fällor fåglar och andra små djur med lätthet. När byggts är den fälla agnade och placeras i det område där det djur som normalt flöden

Du behöver:.
Raka pinnar och kvistar
. Garn eller snöre.
Kniv.


1.
Välj fyra klubbor för att bilda basen av fällan. Dessa pinnar ska vara så rak som möjligt och lika långa. Deras storlek avgör den totala storleken av fällan.
2.
Lägg två av pinnar på marken parallellt med varandra. Avståndet mellan dem bör vara ungefär lika med deras längd. Anslut de två håller ihop genom att knyta ett snöre från toppen av en pinne till toppen av den andra. Upprepa denna process för botten punkter, som bildar en kvadrat.
3.
Twist en av pinnarna så att botten punkt i minnet är nu en top punkt, bildar ett "X" med strängen.
4.
Placera en av de återstående två lika stora pinnar under strängen och över de båda bifogade pinnar så att det bildar den tredje sidan av torget. Upprepa denna process med den andra pinnen för att bilda den fjärde sidan av torget.
5.
In mer raka pinnar och kvistar i botten struktur med hjälp av samma metod för att släppa ut dem ovanpå den andra pinnar, men under sträng eller garn. Detta görs genom att växla mönstret för varannan pinnar införas uppifrån och ner och från sida till sida. Använd successivt kortare pinnar tills en dome-liknande låda har bildats.
6.
Hitta en pinne som har en naturligt formad "Y" och förkorta gafflar av "Y" till cirka en fjärdedel av den totala höjden på kupolen-liknande låda.
7.
Notch --- med en kniv --- en platt plats på utsidan ner vinkeln på en av gafflarna precis ovanför där gaffeln möter huvudstam.

8.
Leta tre långa, pinnar rakt på utlösningsmekanismen. Två av pinnar, de utlösande pinnar, måste vara tillräckligt lång för att nå en sida av fällan från motsatt hörn av torget. Den andra stick, stöd pinne, bör vara tillräckligt lång för att hålla fälla tillräckligt högt för rov att passera genom utrymmet mellan fällan och marken.
9.
Lodge stöd pinne vertikalt i området där fällan är att ställas in. Placera "Y" pinne på toppen av stöd Stick med hjälp av huggen skåran för att balansera den på stöd pinne.
10.
Sätt en av sidorna av fällan struktur i skåran av "Y" stick, med den motsatta sidan vilar på marken. Använd ena handen för att hålla församlingen på plats.
11.
Ställ två utlösande pinnar på plats med den fria handen. Varje pinne är inställd från en av de bakre hörnen på den nedre delen av "Y" pinne som håller fällan ovanför stöd klubban. Trycket från utlösaren pinnar bör hålla fällan från att falla tills bytet stör den känsliga balansen.
12.
Placera bete i mitten av fällan se till att inte störa vare sig utlösa pinne . Vänta på bytet att utlösa fällan.

    
    Copyright © 2011 give2all.org