välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

inhemska växter och djur i Filippinerna

Postad av : Ulf Friberg

Filippinerna är hem för tusentals växter och djur. Terrängen förändringar i hela landet från tropiska skogar till täta träsk marker skapa en miljö som anläggningar liv särskiljande varelser som Tarsier apan. Du hittar också tropiska växter och kokospalmer i det här landet också.

Tarsier

Tarsier är en liten apa finns i hela Filippinerna. Dessa apor njuta tillbringa tid i träd. De har ljusbrun rockar och stora, runda ögon. Vissa tarsiers har krämfärgade rockar. Deras ögon är djupt gul och deras händer och öron är mycket små. Tarsier apor har också långa, bruna svansar och vanligen mindre än u00A3 3

Carabao

Carabao, även kallad vattenbuffel, är den nationella djuret i Filippinerna. Dessa djur stort arbete djur som liknar kor. Deras pälsar är mörkbrun och har horn som sträcker sig ut på båda sidor av huvudet. De används för att plöja fält och objekt transporter. De är fredliga djur som gillar att rulla runt i leran.

Sampaguita

sampaguita är en liten, vit blomma som finns i kärr och skogar i Filippinerna. Dessa blommor har mjuka, breda, papperstunna kronbladen. Bladen är ljusgröna och stjälkarna är tjocka. Många människor använder dessa blommor som dekorationer eller trädgårdsväxter. De är populära för bröllop och fest.

Hibiscus

Hibiskus är infödda tropiska blommor i Filippinerna. Dessa blommor är stor, med mjuka runda kronblad som fan ut. De blommar i flera färger som lila, gult, rött och vitt. Bladverket är djupt grönt. De finns i hela skogen och öregioner i landet. Kvinnor gillar att plocka dem och placera dem i håret.

    Previous:nothing
    Next:diy laser projektor
    
    Copyright © 2011 give2all.org