välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

skogens djur i Georgien

Postad av : Jan-Olof Stoor

Det finns över 36 miljoner hektar skog i hela delstaten Georgia. Dessa täta skogar är hem för tusentals vilda djur såsom fåglar, rådjur och andra små djur. Nederbörden stor, och jorden är rik och näringsämne tät vilket underlättar massor av växtlighet. Detta skapar en atmosfär som ger mat och husrum för skogens varelser.

Beavers

Beavers finns i Georgien skogarna på grund av överflödet av vattendrag och sjöar. Dessa djur lever i skogen, men de är också attraheras av vatten. De är bruna med vassa långa tänder och har klor med simhud fötter. Vuxna brukar vikt över 65 pounds. De gillar att använda döda träd för att skapa dammar.

Racoons

Tvättbjörnar finns i hela skogen i Georgien. Dessa djur ras snabbt, och sprider överbefolkning i städerna. Tvättbjörnar i Georgien har randiga svarta och grå svans och mörka markeringar runt ögonen. De har också vassa klor. Dessa skogens djur är aggressiva, så ring Animal Control om du någonsin stöter på en familj av tvättbjörnar.

Bobwhite Vaktel

Bobwhite vaktel är Georgia State fågeln. Dessa skogen bostad vaktlar har bruna och vita rockar med svarta, vita och rödaktiga markeringar på deras ansikte nära deras ögon. Vissa vaktlar har också en rödaktig utseende till sina rockar. Medan de jagas i skogarna i Georgien, många vaktlar också göra sig i små städer. Honorna lägger 12 eller fler ägg att inkubera under en 24-dagarsperiod.

Flygekorrar

flygekorrar är nattaktiva varelser som lever i Georgien skogar. Dessa djur inte kan bokstavligen flyga, men de glida genom luften, eftersom deras kroppar liknar fallskärmar. De har extra hud klaffar som expanderar utåt när de sträcker ut sina armar och ben. Deras vita och grå päls är mycket mjuk, och de har platta svansar och svarta Beady ögon.

    Previous:nothing
    Next:djur som vandrar i Afrika
    
    Copyright © 2011 give2all.org