välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man identifierar djurspår av en räv

Postad av : Magnus Ekblad

Rödräv, kit räv, grå räv och fjällräv är alla olika arter av rävar som lever i delar av Nordamerika. Du kan stöta spåren av dessa hundar efter ett lätt snö eller i lera eller sand nära en flod eller ström. Du kan identifiera spåren av en räv av särdragen i de utskrifter
1.
En räv spår visar antalet visningar av fyra tår på varje fot, samt klor. Alla hundar har fyra tår per fot och kan inte dra tillbaka sina klor som de flesta kattdjur kan. Vid basen av varje tå, när förhållandena är de rätta, kommer du att märka ett avtryck från klorna.
2.
Notera geografiska avgränsningar av den nordamerikanska räven arter när du försöker identifiera en räv. Utbudet av fjällräv överlappningar endast på bredden av rödräv i norra delen av Kanada. Utbudet av den grå räv överlappningar som av rödräv i östra USA och en liten del av Sydvästra. Utbudet av satsen räv överlappningar som den grå arter i sydväst och delar av Great Plains. Satsen räv bor i samma stater som den röda räven i delar av Great Plains, Sydvästra och Rocky Mountains.
3.
Sök efter de fyra förlagen oval tå framför en Chevron -formade hälen när du försöker identifiera räv spår. I många fall, särskilt på vintern när räven har mer hår för att bekämpa effekterna av den kalla, får tån avtryck vara otydligt.
4.
Leta efter storlek skillnader mellan räv spår i områden där olika arter överlappar varandra. Den röda räven lämnar ett spår mellan 1,75 inches och 2,5 inches lång, enligt Alderleaf Wilderness College hemsida. Den grå räv har spår lite mindre, ca 1,25 inches till 1,75 inches i längd. Satsen räv Spåren mindre än en tum och en halv lång, medan arktiska arter, även lättare än en räv, har större fötter, med banan så länge som 3,5 inches.
5.

granska alla låtar du tycker att verkar köras i en rät linje. Du hittar vanligtvis räv spår kvar på detta sätt, med en framför den andra, enligt "National Audubon Society Field Guide till däggdjur. " Avståndet mellan spåren varierar mellan olika arter, eftersom benlängden varierar. Till exempel har den röda räven längre ben än de mindre kit och grå räv. Observera också att ofta en räv steg med bakhoven rakt in i avtryck kvar av den främre foten.

    Previous:nothing
    Next:hur man hittar rutor
    
    Copyright © 2011 give2all.org