välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man designar en trädgård spel

Postad av : Annika Hultén

En trädgård är en storslagen kuliss för alla lekfulla aktivitet. Det ger gömställen, taktil lärresurser och skönhet. Ett viktigt steg för att utforma ett framgångsrikt spel är att spela spelet innan du lära andra hur man spelar. Detta kommer att avslöja förvirrande riktningar eller förfaranden som kan störa roligt och lärande
1
Bestäm syftet med spelet-det anledning vill utforma en trädgård spel. Syftet kan vara kul, konkurrens, lärande, träna, umgås och /eller team building eller en kombination
2
Välj trädgården komponenter du vill markera med spelet -. . Är trädgården bara scenen, eller innehåller det verktyg som behövs för att spelet ska spelas? Om trädgården innehåller material för att spela spelet, krävs lista resurserna. Till exempel, om du vill utforma en tipspromenad, skulle du välja samtliga objekt som ska rensas från det naturliga material som finns i en trädgård.
3.
Samla information om trädgården komponenter du kan använda. Det är viktigt att du är väl läsas för att området några frågor som deltagarna kan ha. Du kan också ta med ett urval av trädgårdsböcker att deltagarna kan bläddra igenom före eller efter matchen.
4.
Planera den värdefulla komponenterna i din trädgård spel. Deltagarna kommer att interagera på något sätt. Vissa standard spel plattformar trädgård begrepp kan tillämpas omfatta tag, skattjakter, fånga flaggan, orientering, tävlingar och kurragömma.
5.
Öva spelet förfaranden för att utveckla tidpunkten för spelet. Till exempel med en tipspromenad, räkna ut hur lång tid det tar att hitta varje objekt. Därifrån beräkna hur många punkter bör ingå att maximera men inte överstiga den tillgängliga tiden.
6.
Skriv ner hur du kommer att förklara spelreglerna. Anställa grafik, liksom bilder av dig själv att spela spelet, bilder av växter och /eller spelregler skrivs på en affisch ombord. Dessa kommer att fånga visuell inlärare.

Tips och varningar


  • Plan för en träningsrunda i din trädgård spelet. Beroende på din publik och konkurrensen i ditt spel, kan rättvisa bli ett problem. Du kan undvika det med en gedigen check för att förstå.
  • Värva en familjemedlem att öva med dig för att få en ny syn på din trädgård spelet innan du försöker med en grupp av deltagare.
  • ha ett informellt sammanfattningsdata session för lärande och för att upptäcka eventuella kvarvarande förvirring. Du kan göra justeringar för att förbättra spelet i framtiden.
    Previous:nothing
    Next:glasvaror säkerhet
    
    Copyright © 2011 give2all.org