välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man hittar där metallen kommer ifrån

Postad av : Magnus Ekblad

Massor av olika metaller bildar produkter i vardagen. Några, såsom järn, aluminium, koppar och guld, är bekanta, medan andra, som titan, gallium och magnesium, är mer esoteriska. Du hittar information på Internet om större metaller i handeln, till exempel länder som gruvan och behandla metaller, liksom de som använder metallen för produktion
1.
Besök "Metaller och mineraler" i online-publicering Minerals Yearbook, som produceras av US Geological Survey (USGS).
2.
Välj en metall av intresse från listan i "Metaller och mineraler" rapport.
3.
igenom listan över rapporter som finns tillgängliga för metallen som du är intresserad.



USGS producerar specialkemikalier rapporter för vissa metaller. Dessa rapporter kan ge detaljerad information om var metallen kommer ifrån. Till exempel finns det en "Directory of World Primär aluminiumsmältverk" omfattar produktion värld aluminium, och "material flödet av kvicksilver i ekonomierna i USA och världen" beskriver ursprung och användning av metallen kvicksilver.
4.
Klicka på länkarna för den senaste sammanfattningen och rapporter årsboken.



Alla metaller som omfattas av USGS har en "Mineral Commodity sammanfattningar" rapport och ett avsnitt om metallen i "Minerals Yearbook. " Dessa är din bästa källor för en snabb överblick över var metallerna kommer ifrån och hur de produceras.
5.
Kontakta en USGS metaller specialist om du behöver veta mer information om metall ursprung . Du hittar kontaktinformation längst ner på varje "Metaller" sida på USGS webbplats.
 

tips och varningar


 

  • Titta igenom resten av "mineraler" sidor på USGS webbplats för ytterligare information om var metaller kommer ifrån och hur de används.
4 9

    Previous:nothing
    Next:bronsted-Lowry teori om syror och baser
    
    Copyright © 2011 give2all.org