välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

användningar av bly bromid kristall

Postad av : Jan-Olof Stoor

Bly bromid kristaller är kemiska föreningar som oftast från samspelet av bly nitrat och bromid upplöst i vatten. Internationella centret för cancerforskning slutsatsen att bly metylbromid är sannolikt en cancerframkallande för människor, men ändå har många användningsområden inom industri-och vetenskapliga samfund.

Svag dirigent

När bly bromid kristaller hettas upp till 367 grader Celsius, blir de en vecka elektrisk ledare. Det innebär att el kommer att resa genom kristaller. Nivån på ledningsförmåga beror på orenheter och imperfektioner i kristallen. En högre nivå av varje kan orsaka en minskning i det totala ledningsförmåga.

Optisk Använder

När bly metylbromid ultrarent, kan det få betydande optisk förstärkning Akusto-optisk testutrustning. Bly bromid har hög diffraktion verkningsgrad och är bra vid spektralanalys system och optisk signalbehandling. Det renade provet är förpackat i en kvarts ampull och blir ett verktyg för att bedöma diffraktion mönster.

atomvikt Bly

Forskare brukade leda bromide att revidera atomvikt av bly. Bly klorid ursprungligen användes för att beräkna atomvikt av bly, men det är svårt att sprida alla ämnen när separera förening. Bly användningen av metylbromid på grund av dess lätta att rening även om det inte är så lösligt som bly klorid.

    Previous:nothing
    Next:vad är Gregor Mendels ÄRTSKIDA teori?
    
    Copyright © 2011 give2all.org