välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

Definitionen av elektriska kontakter, ett relä

Postad av : Ulf Friberg

Reläerna växlar öppnas och stängs med el. En elektromagnet i kontrollorganet kretsen driver strömbrytaren (kontakter) både i kontrollerade kretsen. Till exempel reläer göra det möjligt att använda en liten ström för att styra ett stort bytesbalansunderskott

Reläer

växlar att elektromagneter i ett relä fungerar kan normalt öppen (elektromagneten stänger växeln) eller normalt stängd (elektromagneten öppnar växeln). Elektromagneten kan även styra två kretsar genom att öppna eller stänga ett par växlar.

Kontakter

Th punkter där de växlar beröring för att kretsen är kontakterna. De kontakter av ett relä orsakar mest problem. Överslag mellan kontakterna när reläet öppnar och stänger växeln kan skada kontakter och även införa spikar i den elektriska kretsen.

Ändringar

Ibland en elektrisk komponent läggs över kontakterna för att förhindra överslag och standardtillsatser. Beroende på strömmen genom kontakter, kan denna del vara en diod (som begränsar strömmen till ett håll), kondensatorn (som shuntar spikar till jord) eller en resistor-kondensator kombination (som både tål strömmen och shuntar spikar till jord ). Detta skyddar inte bara kontakterna, det förhindrar ökningar.

    Previous:nothing
    Next:hur man gör Zener kort
    
    Copyright © 2011 give2all.org