välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

göra äggvitorna arbete som en hjort motbjudande?

Postad av : Magnus Ekblad

Rådjur, men vacker, kan göra skada på trädgårdar och andra växter. Flera huskurer involvera ägg, av någon anledning lukten signalerar fara för ett rådjur

Recept

Det enklaste recept innebär bara att slå ett par ägg i varmt vatten. Du kan lägga peppar, tabasco, vitlök, kryddnejlika och /eller mjölk till denna blandning och låta det brant ett tag, eftersom dessa smaker är stötande för rådjur. De kommer att undvika växter med denna blandning på dem.

Ansökan

Den mest effektiva metoden för tillämpning är att spraya dina växter och träd med blandningen. Detta kommer att få ut det mesta utbud av blandningen. Du kan också ställa koppar med blandningen i dem i ytterkanten av trädgården. Du kan Spraya eller häll blandningen på rötterna av träd för maximal styrka. Om du spray din trädgård bör du installera om alla gång det regnar.

Överväganden

Lukten av äggsmeten kan vara särskilt kränkande för dig eller dina grannar, eftersom äggen så småningom ruttnar. Om lukten blir överväldigande, kanske du vill titta på kommersiell rådjur myggmedel som finns på järnaffärer och på nätet.

    Previous:nothing
    Next:hur man beräknar en lunar födelsedatum
    
    Copyright © 2011 give2all.org