välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

labomed CXL mikroskop specifikationer

Postad av : Jan-Olof Stoor

Den Labomed CXL mikroskop är ett välkänt och mycket använt bit av laboratorieutrustning. Det har flera funktioner som gör det perfekta för en mängd olika tillämpningar i både akademiska och yrkesmässiga vetenskapliga inställningarna

Stand och visa Body

CXL ståndpunkt är enkel mögel, som består av anti-rost material och är byggd med en utökad bas för stabilitet. De tittar på organen lutas med en 45-graders vinkel och kan roteras 360 grader. De tittar på organen har en pupillavstånd på mellan 54 och 74 mm.

Okular, munstycke och mål

okularet av Labomed CXL är ett brett fält fokuserbara parade okularet som är anti-svamp, kan låsas i läge och har en vikbar öga vakt. Mikroskop har också en fyrdubbel munstycket med gummigrepp. Målen är LP-serie DIN Semi Plan akromatisk mål med förstoringar av 4x, 10x, 40x (fjäderbelastade) och 100x (fjädrande, olja).

Scenen och Kondensator

CXL har en rektangulär scen med dimensioner 135 mm med 124 mm. Den rymmer ett enda exemplar och har kontroll av förflyttningar. Den har också en Abbe kondensor NA 1,25 med asfäriska objektiv, Rack och rörelser drev, en co-axial grova och en boll drivsystem

Belysning och elektroteknik

Mikroskopet har två alternativ för under-scenbelysning. LED eller halogen 6V-20W. Belysningen kan även styras av en ratt. Den CXL ger upp till 100. 000 timmar av LED liv och 2. 000 timmar av halogenlampa liv. Den körs på 100V till 240V AC, och 50/60Hz.

    Previous:nothing
    Next:experiment med Mentos
    
    Copyright © 2011 give2all.org