välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

plastbeläggning verktyg

Postad av : Magnus Ekblad

Plastbeläggning kan tillämpas på metall, glas eller andra material. En plastbeläggning ger motstånd mot korrosion och påverkan. Det används också som en dekorativ yta. En produkt som är belagd med plast är normalt vattentät och slitstarka. Därför är plastbeläggning används inom fordonsindustrin och om byggande projekt där hållbarheten av material är viktigt.

Plastisol

Plastisol är att flytande kristaller när den är i rumstemperatur. Den är tillverkad i vinyl och varar i flera år. När det värms vätskan säkringar för att bli fast vinyl. Det är oförmögen att återvända till sitt flytande tillstånd. Plastisol har förmågan att dras upp för att specifikationer som inkludera överensstämmelse med FDA för kontakt med livsmedel samt styrka, kemiska och elektriska krav. Bearbetade Plastisol kan tillverkas till en blank eller matt yta. Det är ett utmärkt material för dämpning ljud samt elektrisk eller termisk isolering och eliminerar vassa kanter på metall.

Pulverlackering

pulverklarlack är konsekvensen av fin sandstrand innan det behandlas. Det omvandlas till vätska genom en reaktor som kallas en fluidiserad bädd. Den resulterande Pälsen är hård, glänsande och väderbeständig. Vinyl pulverlack brukar ses på diskmaskin rack, kabel-TV ledningar, medicintekniska produkter och utemöbler.

Virvelbädd

En fluidiserad bädd används för att bearbeta plastpulver som skall användas för beläggning. Sängen av reaktorn innehåller partiklar som fluidiserad av en gas som strömmar genom fartyget från botten av tanken. Efter sängen stiger cirka 30 procent, partiklarna börjar likna kokande vatten. Vid denna tidpunkt materialet är förvärmd och sedan doppas i kärlet. Smälter pulvret på materialet och bygger upp en beläggning.

Ugnar

Elektriska IR-ugnar vanligen används för att bota delar som har plastat. De är att föredra på grund av den flexibilitet som den infraröda sändare erbjudandet. Infraröd ugnar ge bästa våglängden att ge djupare penetration av plast och hög strålande effektivitet som behövs för flesta applikationer. Alla objekt som är belagda måste tvättas före processen och ugnar är också för att torka objektet. Temperaturen i ugnen måste vara 225 grader Fahrenheit för att säkerställa att materialet är tillräckligt torr för beläggning att hålla.

    Previous:nothing
    Next:bärbar effektiv solenergi enheter
    
    Copyright © 2011 give2all.org