välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

diy vind & vindflöjel

Postad av : P-O Lennartsson

En vindflöjel, även känd som en vindroder är ett väder som används för att bestämma riktningen vinden blåser. Väder ledskenor är oftast gjorda av metall, och kan ses på de högsta topparna av byggnader och arkitektur. De är normalt utformade på ett dekorativt sätt för prydnadsändamål. Du kan bygga din egen ut vindflöjel av några grundläggande material som kan monteras i din trädgård. Detta är en rolig vetenskapligt projekt för barn i alla åldrar

Du behöver:. .
Kvastskaftet
12 tum träbit.
Aluminium pie pan.
Hammer.
Nails.
Lim.
Små handsåg eller räfflad kniv.
Sax.


1.
Skär en skåra i varje ände av en 12 tums träbit med en handsåg eller räfflad kniv. De slitsar måste 1 1 /2 inches djupt.
2.
Placera en metall bricka på toppen av kvastskaftet. Placera 12 tum träbiten ovanpå tvättmaskinen, lite utanför centrum så längden på pilen huvudet är kortare än svansen och slå in en spik genom den. Vrid trä och tillbaka tills hålet är lös nog för att trä att enkelt slå på spiken.
3.
Skär en pil huvud och svans ut ur aluminium pie pan med hjälp av en sax.
4.
Placera en liten mängd av lim på baksidan av pilen huvud och svans, och skjut varje bit till en av slitsar i trä.
5.
Montera vindflöjel i marken. Hitta en plats utanför i din trädgård där du skulle vilja ställa vindflöjel och tryck in kvastskaftet i marken tills den är säker.

    
    Copyright © 2011 give2all.org