välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur du skyddar marken från brand i Washington

Postad av : Jeanette Morales

När du reser genom delstaten Washington, kan förebygga bränder vara ett bekymmer. Även känd för sitt regniga klimat, gör den rikliga lövverket i nordvästra det ibland skogsbränder under den torra säsongen. Var särskilt försiktig med brännbart material om det inte har de senaste regnen eller om växtligheten runt omkring dig verkar torr. Kom ihåg att vintergröna träd, förekommer i Washington, kommer att förbli gröna även i torka, så ta inte för givet bladen är fuktigt och därmed mer motståndskraftiga mot eld helt enkelt eftersom det verkar frodigt och grönt.

Du behöver:
kvastskaftet
. 12 tum träbit.
Aluminium pie pan.
Hammer.
Nails.
Lim.
Små handsåg eller räfflad kniv.
Sax.


1.
Börja inte en lägereld på obestämt områden. Om du är på privat mark, måste du begära ägarens tillstånd och följa alla brinna riktlinjer för länet, som finns på länets hemsida eller på Washington Department of Natural Resources (WSDNR) webbplats. På statens marker är bränder endast tillåtet i utsedda områden, vanligen markerade med eldplats eller gropar. Kontrollera den individuella parken hemsidan för aktuella begränsningarna nationalpark länder, såsom Gifford-Pinchot National Forest eller Mount Baker-Snoqualmie National Forest. Kolla hemsidan för länet eller rekreationssyfte du tänker besöka för brandfaran nivå och särskilda försiktighetsåtgärder innan du påbörjar din resa, eftersom dessa kan ändras från de allmänna riktlinjerna i tider av hög brandrisk.
2.
bo nära din lägereld hela tiden brinner och hålla en vattenhink och spade på plats för att lägga ut bör det brinna utom kontroll. Inte somna eller lämna med elden fortfarande brinner och lämnar inte ett barn eller en annan person oförmögen att släcka elden som den enda skötare.
3.
Håll lägereldar mindre än tre meter bred och över 10 meter från tält och andra brännbara föremål. Släck lägereldar grundligt dousing dem med vatten och röra om glöden med en spade, rekommenderar WSDNR.
4.
Undvik rökning medan camping och avyttra cigarettfimpar i en kopp vatten istället än att kasta ut dem ur bilen fönster eller på marken.
5.
hålla bilen borta från torrt växtmaterial för att undvika att starta en brand genom värme eller gnistor och hålla alla terrängfordon bort från torra områden. Den WSDNR kräver fungerande gnistsläckare på terrängfordon.

    
    Copyright © 2011 give2all.org