välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

vad kräldjur är hemma i Texas?

Postad av : Magnus Ekblad

Blotta omfattningen av delstaten Texas ger rika möjligheter för många olika arter av reptiler att frodas i en mängd olika klimat, från subtropiska områden till öken-liknande regioner. Delstaten Texas är hem för många olika arter av reptiler från alla slag, inklusive havssköldpaddor, alligatorer, giftiga och nonvenomous ormar, sköldpaddor och ödlor.

Amerikanska Alligator

Den amerikanska alligator är den enda av krokodiler som finns i delstaten Texas. Man amerikanska alligatorer kan växa till 14 fot i längd, vann den titeln av största reptil som finns i Nordamerika. Det finns främst i sydvästra Texas, att göra sina hem i våtmarker och områden med gott om färska och ibland bräckt vatten. Den amerikanska alligatorn äter i stort sett allt det kan passa in i sin mun, även rådjur, ormar, fåglar, sköldpaddor, fiskar och mycket sällan, men ibland inhemska hundar, katter och människor.

Anoles

Både grönt anoles och brun anoles hör hemma i delstaten Texas. Dessa är små, mycket skygga och snabba rörelser ödlor. Båda arterna av anoles hör hemma i varmare och subtropiska staterna, men har införts för att andra stater som Hawaii som invasiv art. De äter små insekter och andra leddjur, och den gröna anole tillbringar sin tid i lövverk medan den bruna anole föredrar marken.

Texas Horned Lizard

Texas behornade ödla är den officiella statliga ödlan i Texas. Den har fått sitt namn på grund av den stora taggiga utskjutande den linjen sin kropp, och kallas ibland "kåt padda" även om det är absolut en ödla. Texas behornade ödla besitter en unik förmåga att skjuta strömmar av blod från sina ögon för att skrämma rovdjur och försvara sig. Ett annat försvar Lizard har är att platta ut sig, göra sig verkar större och spikier.

Whiptails

Det finns 12 underarter av whiptails som finns i Texas. Denna ödla är liten, liknar en Skinken med sin tjocka kropp och små, korta extremiteter. Det är en öken ödla, som finns i varmare och torrare regioner i Texas samt norra Mexiko. Alla arter av whiptail är nattdjur, äter främst insekter.

Colubrid Snakes

Det finns många arter av ormar finns i delstaten Texas. Den colubrid ormar omfatta det transeuropeiska Pecos råtta orm, södra svart racer, prärie Ringneck orm, majs orm, Texas råtta orm, västra hognose orm, slät grön orm, strumpeband ormar och den grå-banded kung orm.

Alla dessa colubrid ormar hemma i Texas är nonvenomous, oftast med förträngningar att döda sitt byte. Ett undantag är den hognose ormen, som är bak-FÖRSEDD MED HUGGTÄNDER och milt giftiga. De äter gnagare och andra små däggdjur, även om kungen ormen är känd för att äta andra ormar.

Giftormar

giftormar i Texas är elapids och huggormar. I elapid familjen ingår korallorm, medan huggormen familjen hör Copperheads, cottonmouths och skallerorm arter. Det är en slips för de farligaste giftigaste arterna i Texas, med den östra Diamondback skallerormen döda fler människor och korallorm med de mest potenta giftet.

havssköldpaddor, sköldpaddor

Texas är en mycket ekologiskt variationsrika tillstånd, med havs-eller havssköldpaddor, sköldpaddor mark och akvatiska sköldpaddor. Dessa inkluderar sköldpaddan oäkta havet, läderbaksida havssköldpaddan, den gröna havssköldpaddan, målade sköldpaddor, sköldpaddor box, sköldpaddor mysk, karta sköldpaddor, cooters, Box sköldpaddor, den röda ÖRON reglaget, alligator sköldpadda, gemensamma sköldpadda, softshell sköldpaddor och Texas sköldpadda.

    Previous:nothing
    Next:uk fågel ägg identifiering
    
    Copyright © 2011 give2all.org