välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man hittar uggla pellets

Postad av : Stefan Svensson

Uggla pellets klumpar av hår, ben och sediment som är Regurgitated av ugglor. Ugglor har inte grödor, ett organ som hjälper andra fåglar slipa ner oätliga delar av sitt byte. Istället måste de utvisa de delar muntligen. Att hitta uggla pellets kan ge dig en uppfattning om vad en uggla har ätit och om det har varit vila

Du behöver:.
Brandsäker behållare
. Aerosol geting och bi insekticid.


1.
Hitta en plats där ugglor är sannolikt att bli. Alla ugglor behöver träd för att övernatta i, och öppna ytor att jaga i, men vissa arter dras till specifika platser. Skrik ugglor föredrar träd ligger nära bäck sängar och kärr, medan preskriberad ugglor föredrar våta tallskog. Great Horned ugglor kan hittas i habitat som sträcker sig från skogar, förorts skogspartier och i öknen.
2.
Ta en promenad i skogen. Tidpunkten på dagen spelar ingen roll, men det bör finnas tillräckligt med ljus för dig att se. Ugglor regurgitate typiskt uggla pellets mellan 10 och 16 timmar efter måltid och du kanske kan hitta nya pellets i mitten av eftermiddagen.
3.
Undersök nedre delarna av trädstammar för vita spillning. Ett hönshus som ofta används av en uggla kommer att ha vita stänk runt sin bas och på bålen.
4.
Identifiera ugglan pellets. Uggla pellets kan vara mellan 1 och 3 inches lång och tenderar att vara mellan grått och brunt i färgen. De är inte dammiga och bibehålla sin form när de plockas upp.

    Previous:nothing
    Next:hur man beräknar hästkrafter & rpm
    
    Copyright © 2011 give2all.org