välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

FDA: s regler om hydraulvätska

Postad av : Camilla Näslund

Den Code of Federal Regulations (CFR) avdelning 21 som fastställts av. Food and Drug Administration (FDA) beskrivs minimal produktion normer för vad som helst som är avsedda för intern /extern användning eller konsumtion av människor eller djur. Det finns relevanta CFR avsnitt som avser användning av hydraulvätskor.

Disclaimer

Alla avsnitt hänvisas inte uttryckligen hänvisar till hydrauloljor. Hydraulolja definieras som smörjmedel som används i hydrauliska system. Den avser denna diskussion skulle hydraulolja faller under allmän kategori av något smörjmedel som används på tunga maskiner, inklusive de som används för framställning av livsmedel eller medicinska artiklar, som har potential att förorena material som används i den färdiga produkten.

21CFR109. 15

Detta avsnitt förbjuder användning av polyklorerade bifenyler (PCB) i anläggningar som framställer livsmedel förpackningsmaterial. PCB är giftigt för dricksvatten-deklarerade efter September 4, 1973. Alla sådana anläggningar var hädanefter skyldig att ersätta alla PCB innehåller vätskor.

21CFR 12C15 (2) (iii)

Detta underavsnitt beskriver den kvalitet överväganden för att ersätta vätskor. Den nya vätskan bör vara icke-giftig både på omedelbar konsumtion, samt efter koncentrationen genom näringskedjan. Tillverkaren bör bestämma hur mycket av vätskan kan komma i kontakt med livsmedel innan de märkte-inklusive förändring av färg och lukt. Dessutom bör du outfit maskinen med en metod för bestämning och varna vätskeförlust.

21CFR178. 3570

Endast vissa typer av smörjmedel är tillåtna om maskiner som används för att producera livsmedel. Varje smörjmedel har begränsningar av dess användning. Till exempel kan mineraloljor användas så länge det är "[a] ddition till mat inte får överstiga 10 ppm. " Men fettsyror från animaliska eller vegetabiliska källor, liksom hydrerade former av samma fettsyror, är tillåtet utan begränsning.

21CFR500. 45

Som CFR 21 part 12C15 förbjuds detta avsnitt användning av PCB i produktionen av djurfoder. Djurfoder är allt avsedd att konsumeras av något annat än en människa.

    Previous:nothing
    Next:hur man bygger ruby pärlor
    
    Copyright © 2011 give2all.org