välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

verktyg för fossiler

Postad av : Charlotte Wannberg

Enligt Oxford University Museum of Natural History, fossil -. skelett och andra lämningar av växter och djur som är bevarade i skikt av sedimentära bergarter-visa hur lång livslängd har funnits på jorden. Fossil visar hur växter och djur förhåller sig till varandra samt hjälpa samhället att förstå evolution och vetenskap. De är ömtåliga och skadas lätt när grävs och utsätts för syre, därav arkeologer och fossila jägare både använda särskilda verktyg för att gräva och bevara historia.

Redskap

Beroende på topografi av marken grävs och väder är redskap som krävs när man söker efter fossiler. Måste bära hjälm, speciellt om det gräver inträffar i ett stenbrott eller på en bergssida. På samma sätt bär en skyddande och färgglada jacka, även känd som en hög synlighet jacka. Dessa jackor hjälp maskinoperatörer plats människor till fots, och hjälpa sökare att hitta de människor som är förlorade eller omfattas på grund av en olycka. Bär skyddsglasögon när på en fossil jaga och använda dem som du mejsel, gräva och arbeta med vassa föremål. Dessutom har till hands skyddshandskar, såsom hammare handskar. Den speciella handskar möjliggöra fingermotorik samtidigt skydda händerna mot blåsor, som inträffar efter långa timmar av hamrande genom sten, stenar och smuts. Knäskydd rekommenderas för alla knästående under långa perioder på hårt underlag.

Utvinning

Det mest kända verktyg för fossila sökning är spaden, hammare och mejsel. Spadar används för sitt traditionella funktion att gräva och rensa bort stora mängder smuts, rock och skräp. En klippa hammare, även känd som en geologi hammare, finns i flera vikter och olika former. Barn får använda en lätt hammare som vuxna kan använda för att bryta mindre stenar. Använda tung hammare när du bryter stora stenar och stenar och att slå ned mejslar. Likaså mejslar finns i olika former och storlekar som är specifika för storleken på den sten som mejslade.



Ett förstoringsglas är också en nödvändig punkt som kommer att hjälpa jägare upptäcker en fossil i kamouflerad eller svåra att se platser. För extraktion av en liten och bräcklig fossila medföra ett stål punkt och små fossila borste. Stålet punkt ger exakt extraktion som penseln rensar bort damm och fina stenar från fossil. Om lösa stenar och sediment som täcker ett begränsat fossil, använd en sil för att sålla partiklar från fossil. I sällsynta fall använda super-lim eller en särskild typ av lim som används på paleontologiska objekt att utvinna mycket sköra och lätt fossil som är benägna att skada.

Transport Material

Efter en sökning på en utgrävningsplats, material för att transportera fossiler behövs. Gör tillgänglig plastpåsar i flera storlekar från stora till små, skum eller vadderade wrap, och gummiband. Skum wrap ger bra skydd för känsliga fynd. Beroende på storleken av de fossila, först slå in den i en monterad plastpåsen och sedan täcka med skum wrap, säkra med gummiband. Linda inte banden för hårt eftersom de kan skada vad som finns inuti wrap. Enligt Paleocurrents, att spraya vätska akryl på provet hjälp organiskt material från att falla av fossil.

    Previous:nothing
    Next:släpvagn axeltyper
    
    Copyright © 2011 give2all.org