välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

anodisering butiker

Postad av : Jonathan Nyberg

Anodisering av aluminium gör inte bara skönhet till metall men också skyddar den. Processen för anodisering omfattar placera aluminium i en syra elektrolyt bad och passerar en elektrisk ström genom det. , Som "växer" ett skyddande lager av aluminiumoxid. Det finns många företag i USA som specialiserat sig på anodisering av aluminium.

S B Finishing Co, Inc.

S B Finishing Company har erbjudit anodisering tjänster sedan 1977. Anodisering och annan metall efterbehandling tjänster förformade i en 35. 000 kvadratmeter stor anläggning i Chicago, Illinois. Särskild och rusa order accepteras. Anodisering för skyddande och dekorativt syfte finns. S B erbjuder pulver och vätska beläggningar, screentryck och beläggningar specialitet, inympa texturer, rynkor och graffiti-resistent finish. S B är certifierat av ISO, Internationella standardiseringsorganisationen. S B kan anodiserade delar mäter upp till 10 meter vertikalt.

Luke Engineering och Manufacturing Company

Luke Engineering och Manufacturing Company har erbjudit anodisering tjänster i sin anläggning i Wadsworth, Ohio, sedan 1964. Företaget är specialiserat på anodisering och ytomvandlingsskikt för magnesium och aluminium. Lukas Engineering erbjuder anodisering i både naturlig, klar finish och i ett sortiment av färgade färger. Mätningarna av den största biten som kan anodiserat är 8 meter med 10 meter med 7 meter. Andra bearbetningar som gjorts av Lukas Engineering omfattar hård-rock, kromatering, Lukon 24, lasergravyr, fast film smörjmedel, Magoxid-Coat och elektrolytpolering.

East West DyeCom Inc.

East West DyeCom i Roanoke, Virginia, specialiserat på aluminium bearbetning. Den erbjuder ett brett utbud av aluminium processer, bland annat anodisering typ 2, klass 1 och 2. Andra aluminium efterbehandling tjänster som erbjuds är hårt rock anodisering, Kromatering, RoHS-kompatibel kromat, intrikata maskering, pärla-sprängning, anpassade färgmatchning och Teflon impregnering. East West DyeCom är förpliktigad att skydda miljön och har utformat sin anläggning för att omvandla farliga kemikalier används i en icke-farligt form innan det bortskaffas eller återvinnas. Kromfri färgämnen, som är mer miljövänlig, används också av East West DyeCom.

    Previous:nothing
    Next:farligt avfall riktlinjer
    
    Copyright © 2011 give2all.org