välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

användning av arkiv

Postad av : Jeanette Morales

En "arkiv" avses vanligen en plats där viktiga poster är in och lagras. Arkiv finns på många ställen-från Riksarkivet Building i Washington DC, till din egen dator. Med en PC kan du komprimera viktiga filer och spara dem för framtida bruk

Riksarkivet

Riksarkivet Building i Washington, D. C. , byggt 1935, i överensstämmelse med kongressen. Denna byggnad är mottagare av tusentals viktiga dokument från den amerikanska regeringen, inklusive den amerikanska konstitutionen och Bill of Rights. Sedan 1935 har nio andra regionala arkiv centra utsetts.

Många arkiv

Den amerikanska regeringen är inte den enda enhet som lagrar dokument. Många universitet, bibliotek och statliga och lokala myndigheter har också behov av att hålla tidigare historik på ett säkert, tillgängligt ställe. Dessa organisationer lägger sällan upp en fristående byggnad som vad som finns i Washington, men oftast kommer de att använda en del av ett biblioteks-eller kontorsbyggnad att lagra arkiverade dokument.

Computer Arkiv

mikrofilmer och datateknik har förbättrats kraftigt lagring av dokument och vetenskapliga data. Många bibliotek och forskningscentra använder nu mikrofilm enheter till hus äldre tidningsartiklar och andra relevanta uppgifter. Dessa maskiner kan lagra en stor mängd information i ett litet område, vilket gör att andra delar av byggnaden som skall användas för annan verksamhet.

    Previous:nothing
    Next:typer av svart tång
    
    Copyright © 2011 give2all.org