välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

fågel avlyssningsutrustning

Postad av : Camilla Näslund

Med födelsen av avlyssningsutrustning kunna förstärka ljud på avstånd, lyssna på fåglar har varit en integrerad del av fågelskådning eller fågelskådning. Framsteg inom denna teknik har också uppmuntrat många människor att prova fågelskådning som hobby. Många fågelskådare njuta fågel lyssnande snarare än fågelskådning till den punkt där de kan identifiera en viss fågel bara genom att höra fågeln ljud. Men man kan bara förvärva denna färdighet genom många månader och år av praxis och med hjälp av fågel avlyssningsutrustning.

Sonic SuperEar ljudförstärkare

Sonic SuperEar ljudförstärkare är till öronen som kikaren för ögonen. Den finns i två olika modeller-den ursprungliga och den lyxiga modeller, där deluxe-modellen bara har ett fåtal förbättringar av den ursprungliga. Det förstärker ljud upp till 50 decibel med upp till 107 decibel för maximal effekt. Det fångar upp ljud från mer än 100 meter bort. Den använder en mycket känslig mikrofon med en skum vindruta att ta bort effekten av vinden på mikrofonen. Användaren kan enkelt montera enheten på en kikare medan fågelskådning och enkelt ansluta en hörlur i det för en närmare lyssning. Deluxe modellen använder 2 AAA batterier som räcker upp till 80 timmar. Från och med oktober 2010, kan priserna för båda modellerna detaljhandeln för $ 39,95 och $ 79,95 och finns på sonisk teknologi webbplats.

Wolfcom Orbitor

Orbitor elektronisk lyssnar enheten använder paraboliska ljudteknik för att fånga och förstärka ljud. Det kan ta upp ljud från mer än 300 meter bort. Enheten är något större inklusive booster skålen och Sökare Optisk lupp kan zooma in objekt upp till 10 gånger för samtidig fågelskådning, vilket är praktiskt om användaren inte har kikare. Den har också ett rekord funktion som kan spara upp till två minuter ljud klipp åt gången på en digital krets. Enheten innehåller en full-size hörlurar med ANC förmåga. Den körs på ett 9V batteri. Från 2010 säljs det Wolfcom Orbitor elektronisk avlyssningsapparat för $ 44. 99 och finns på Asianwolf hemsida.

Bionic Ear

Bionic Ear är en lyssnande anordning som kan plocka upp ljud från 30 meter bort. Den har en fågelskådning meter pistol som kan hjälpa till att upptäcka fågeln låtar. Det är också något större och använder paraboliska ljudteknik för att fånga och förstärka ljud på avstånd. Den har också en booster skålen och en inbyggd lupp enhet som kan zooma upp till åtta gånger för att titta på vilda djur utan att varna dem. Anordningen omfattar en full-size hörlurar för bättre lyssning. Från och med 2010 kan Bionic Ear Spy avlyssningsapparat hittas på Gadgetown. com, och säljs för $ 45,99.

Naturens Window

Naturens Window utomhusljud monitor är en utrustning som kan förstärka ljud på avstånd medan användaren är inne i huset. Enheten använder en 6-foot sond tråd som är placerad utanför huset. Det plockar upp fåglarnas ljud utifrån och ger på ljudet till en högtalare. För längre avstånd, kan användaren använda en längre sond tråd. Enheten är användbar vid dåligt väder där vissa fåglar kan fortfarande ses och höras utanför. Det rekommenderas också för fågelskådare som har allergier från pollen och andra allergener. Den körs på el. Från och med 2010 säljs Naturens Window utomhusljud bildskärmen för $ 114,99 och finns på TMB Studios hemsida.

    
    Copyright © 2011 give2all.org